Softijs voor supermarkten, een groot succes!

Dupon is onlangs gestart met het plaatsen van Luna softijs- en milkshakemachines in diverse supermarkten. Het resultaat? Een enorm succes! Supermarktondernemers profiteren van een all-in concept. Dupon plaatst de machine, een monteur reinigt de machine en klanten tappen zelf hun ijsje of milkshake. Kortom: een ideaal concept voor de supermarktondernemer. Extra omzet zonder extra personeelskosten en de toch al spaarzame tijd!

Naast de voordelen voor de ondernemer, is het natuurlijk voor de klanten een extra fun-beleving. Zelf je ijsje of milkshake tappen is niet alleen super leuk, maar ook heerlijk! Even dat geniet-momentje voor jezelf of voor de kinderen. De kinderen denken in het vervolg wel twee keer na om niet mee te gaan naar de supermarkt!

De ervaring van de afgelopen periode leert dat klanten bewust bij een supermarkt gaan winkelen als ze er voor de kids een softijsje kunnen kopen. Medewerkers zien ze, na het doen van boodschappen, vervolgens vertrekken met een glimlach op hun gezicht. 

 

Meer weten over dit concept? Klik hier voor de succesverhalen van diverse supermarktondernemers!

zoek
Neem contact met ons op:
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Dupon wel en niet met mijn gegevens doet.

Verplicht veld

Dupon Nederland BV
Industrieweg 81
5591 JL Heeze

T: 040 2263888
F: 040 2263885

E:
I: www.dupon.nl

Technische Dienst:
040 2265075

Inkoop / Logistiek:
040 2263821