Zomerkriebels..

Zomerkriebels

Herken je dat heerlijke gevoel van zomerkriebels? Kriebels die je krijgt zodra de zon weer volop begint te schijnen. Veel mensen worden blij van dit zomerse weer en zijn dan, in onze beleving, altijd een stuk vrolijker!

Wij Duponners ook. Als de zon begint te schijnen krijgen wij namelijk zin om nieuwe ijscreaties te bedenken! Met veel enthousiasme gaan we aan de slag om onze klanten elk jaar weer te verrassen met nieuwe ijsproducten.

Inspiratie doe je niet op achter je computer. Het liefste brainstormen we dan ook lekker buiten op ons picknickbankje. Heerlijk sparren over de lekkerste ijscreaties! Wat een baantje eigenlijk hé? Creaties bedenken, maken en door ons testpanel laten proeven. Dat alles om voor onze klanten de állerlekkerste softijs creaties van het jaar te maken!

Na een aantal rondes werd onze Exotic Kiwi unaniem door ons testpanel gekozen als winnaar. Een heerlijke frisse en zomerse sensatie! Softijs met een kiwi sausje en als garnering een stukje kiwi, daar krijgt toch iedereen zomerkriebels van?!

Cheers, op een succesvolle zomer! 


 

 

zoek
Neem contact met ons op:
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Dupon wel en niet met mijn gegevens doet.

Verplicht veld

Dupon Nederland BV
Industrieweg 81
5591 JL Heeze

T: 040 2263888
F: 040 2263885

E:
I: www.dupon.nl

Technische Dienst:
040 2265075

Inkoop / Logistiek:
040 2263821