Verklaring gegevensbescherming Dupon

 

Informatie over het verzamelen van persoonsgegevens

Wij informeren u graag over de verwerking  van  uw persoonsgegevens op onze Facebook-pagina 'Dupon'. Persoonsgegevens zijn alle gegevens waarmee u persoonlijk geïdentificeerd kunt worden.

Wij verzoeken u zorgvuldig te controleren, welke persoonsgegevens u met ons op Facebook deelt. Zolang u met uw Facebook-account bent ingelogd op onze Facebook-pagina, kan Facebook uw Facebook-profiel toewijzen.

Wij wijzen er nadrukkelijk op, dat Facebook de gegevens van haar gebruikers (bijvoorbeeld persoonlijke informatie, IP-adres, enz.) opslaat en deze zo nodig ook voor zakelijke doeleinden gebruikt. Verdere informatie over gegevensverwerking door Facebook vindt u in het gegevensbeschermingbeleid van Facebook onder https://www.facebook.com/privacy/explanation

Op het verzamelen van gegevens en de verdere verwerking ervan door Facebook, hebben wij geen invloed. Verder is ons niet bekend, in welke omvang,  in welke plaats en voor hoe lang de gegevens opgeslagen worden. Ook niet in hoeverre bij Facebook bestaande verplichtingen tot verwijdering, beoordelingen en links met de gegevens voorzien zijn en aan wie deze gegevens ter beschikking worden gesteld. 

Indien u wilt vermijden dat Facebook de door u aan ons doorgegeven  persoonlijke gegevens verwerkt, verzoeken wij u via een ander kanaal contact met ons op te nemen. Onze volledige contactgegevens vindt u in de onderstaande tekst.

Verantwoordelijke

De  verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens, is diegene die als natuurlijk of juridisch persoon, die alle in of tezamen met anderen over de doelen en middelen van de verwerking van persoonsgegevens beslist.

Voor zover wij uw  via Facebook ontvangen gegevens uitsluitend zelf verwerken, zijn wij

Dupon Nederland BV
Industrieweg 81
5591 JL Heeze
Nederland
Tel:      040 2263888
Fax:     040 2263885
Email:  info@dupon.nl

 
 
 
 
 
 
de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking volgens de Gegevensbescherming-Grondverordening (DS-GVO).

In zoverre uw  via Facebook aan ons verstrekte gegevens ook of uitsluitend door Facebook verwerkt worden, is naast Dupon ook

Facebook Ireland Ltd.
4 Grand Canal Square
Grand Canal Harbour
Dublin 2 Ireland
verantwoordelijk voor de verwerking van de gegevens volgens DS-GVO.

Functionaris Gegevensbescherming

Contactgegevens verantwoordelijke

Herrn Christian Volkmer
Projekt 29 GmbH & Co. KG
Ostengasse 14
93047 Regensburg
Deutschland
Tel.: +49 941 2986930
Fax: +49 941 29869316
Email: privacy@dupon.nl
Internet: www.projekt29.de
Met de functionarissen belast met de gegevensbescherming bij Facebook Ireland Ltd. kunt u via het Online-Kontaktformulier  contact opnemen:

https://www.facebook.com/help/contact/540977946302970

Gegevensverwerking bij contactverzoek

We verzamelen persoonsgegevens, wanneer u bijvoorbeeld per contactformulier of via Messenger contact met ons opneemt.. Welke gegevens wij via het contactformulier verzamelen, kunt u op het betreffende contactformulier zien.

 

 

zoek
Neem contact met ons op:
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Dupon wel en niet met mijn gegevens doet.

Verplicht veld

Dupon Nederland BV
Industrieweg 81
5591 JL Heeze

T: 040 2263888
F: 040 2263885

E:
I: www.dupon.nl

Technische Dienst:
040 2265075

Inkoop / Logistiek:
040 2263821