Milkshake machine kopen of huren

Milkshake machine kopen:

Het kopen van een milkshake machine is een goede investering voor de lange termijn. Als ondernemer loopt u weinig risico bij de aanschaf van het apparaat door de bewezen lange levensduur en hoge kwaliteit. Daarnaast zal de machine zichzelf snel terugverdienen met behulp van de beste grondstoffen en het onderscheidende promotiepakket. Voor het aanschaffen van het apparaat zijn diverse financieringsmogelijkheden bespreekbaar.

Waarom een milkshake machine kopen?

Het voordeel van het kopen van een machine is dat u uiteraard direct eigenaar bent. U krijgt niet te maken met maandelijkse lasten en geniet u één jaar lang van volledige service en garantie. Daarnaast kunt u gebruik maken van zeven kosteloze desinfectiebeurten.

Wilt u meer weten over de koop van een milkshake machine? Dan kunt u contact opnemen met de betreffende adviseur bij u in de regio.

Milkshake machine huren:

Wilt u liever geen investering doen voor het aanschaffen van een milkshake machine? Dan kunt u bij Dupon Nederland BV kiezen voor het huren van de machine. Ons all-in-service pakket biedt u als ondernemer de kans om zonder risico de lekkerste shakes van Nederland te verkopen. Het all-in-service pakket betekent tevens dat u geen omkijken heeft naar de machine. Een monteur reinigt namelijk één keer per zes weken de machine waardoor de kwaliteit gewaarborgd is.

Waarom een milkshake machine huren?

Naast de huur van de machine kunt u tevens gebruik maken van de beste grondstoffen en het unieke cool sensation promotie pakket! Daarnaast biedt het all-in service pakket u vele voordelen en is het mogelijk om de machine aan het einde van de huurperiode over te nemen. Het door u betaalde huurbedrag zal dan in mindering worden gebracht op de prijs voor de machine.

Heeft u concrete interesse om een milkshake machine te huren? Onze adviseur in uw regio bespreekt graag met u de mogelijkheden!

Lease
Huur op basis van een langere periode.
Om u de juiste en volledige informatie te geven vragen wij u contact op te nemen voor het maken van een afspraak met de adviseur in uw rayon.

Dupon Nederland BV : 040-2263888 of mail sales@dupon.nl

 

Peter Loots
Regio: Gelderland/Noord-Brabant/Zeeland/Limburg

 

 


Mark-jan Ton
Regio: Noord Holland/Zuid holland/Flevoland 

 


Arne Wiers
Regio: Friesland/Groningen/Drente/Overijssel/Gelderland

 

 

 

 

zoek
Neem contact met ons op:
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Dupon wel en niet met mijn gegevens doet.

Verplicht veld

Dupon Nederland BV
Industrieweg 81
5591 JL Heeze

T: 040 2263888
F: 040 2263885

E:
I: www.dupon.nl

Technische Dienst:
040 2265075

Inkoop / Logistiek:
040 2263821