meisje_met_ijsje

Met powerrrr gaan wij de winter in!

Brrr.. het wordt kouder, de herfst is begonnen! Het is vroeg donker en het weer slaat om. Voor veel mensen een teken om lekker binnen te blijven. Toch is dit herfstweer heerlijk om lekker naar buiten te gaan. De bossen in om de prachtige kleuren te bewonderen die onze natuur te bieden heeft. Met een beetje geluk laat ook het nazomerzonnetje zich nog even zien.

Bij Dupon zijn we deze periode druk bezig met nieuwe ideeën, producten en de voorbereiding voor de beurzen in 2018. Sommige mensen hebben deze tijd van het jaar een boost nodig, wat power, daarom lanceren we de nieuwe milkshakesmaak ENERGY! Een heerlijke shake, met een boost energy! Een flinke dosis power om de wintermaanden in te gaan!

Een heerlijke smaak die in de wintermaanden goed verkoopt!  Geef uw klanten ook wat energie, extra powerrrr. Wij zien een heerlijk genietmomentje voor ons, bij een haardje, lekkere warme jas aan, en in onze handen een heerlijk bekertje energy,  een smaak met power! Wie wil dat nu niet? Zien jullie het ook voor je? Heerlijk toch! De herfst biedt mooie kansen, ook voor u als ondernemer!