meisje_met_ijsje

Softijs voor supermarkten, een groot succes!

Dupon is onlangs gestart met het plaatsen van Luna softijs- en milkshakemachines in diverse supermarkten. Het resultaat? Een enorm succes! Supermarktondernemers profiteren van een all-in concept. Dupon plaatst de machine, een monteur reinigt de machine en klanten tappen zelf hun ijsje of milkshake. Kortom: een ideaal concept voor de supermarktondernemer. Extra omzet zonder extra personeelskosten en de toch al spaarzame tijd!

Naast de voordelen voor de ondernemer, is het natuurlijk voor de klanten een extra fun-beleving. Zelf je ijsje of milkshake tappen is niet alleen super leuk, maar ook heerlijk! Even dat geniet-momentje voor jezelf of voor de kinderen. De kinderen denken in het vervolg wel twee keer na om niet mee te gaan naar de supermarkt!

De ervaring van de afgelopen periode leert dat klanten bewust bij een supermarkt gaan winkelen als ze er voor de kids een softijsje kunnen kopen. Medewerkers zien ze, na het doen van boodschappen, vervolgens vertrekken met een glimlach op hun gezicht.