Slush machines
Bekijk hier alle slush machines.
IJskoffie en overige
Bekijk hier de overige machines voor onder andere ijskoffie bereiding
Grondstoffen
Ontdek hier het volledige slush-assortiment!

Slush

Slush ijsproducten van Dupon Nederland zijn verrassend voor uw klanten. Verkoopt u al (soft)ijs en/of milkshakes? Dan is het zeker voor u de moeite waard om eens te kijken naar onze slush machines en grondstoffen. Slush is namelijk de perfecte toevoeging aan uw assortiment met ijsproducten. Verkoopt u op dit moment nog geen ijs? Geen probleem! Samen sparren we over de verkoopmogelijkheden van slush (ijs)producten. In deze meeste gevallen heeft dit product een positief effect op de omzet, zonder dat u daar grote risico's voor hoeft te nemen! 

Slush, wat is het precies?

Slush is, net zoals een milkshake, een ijsproduct wat je kunt drinken door een rietje. Het is een ijsdrankje wat bestaat uit een bevroren mengels van water en siroop met verschillende smaken. Door het suiker in de siroop en het constant omroeren, blijven de ijspartikels zeer klein. Vooral kinderen zijn dol op een lekkere slush, vanwege de vele soorten smaken en de manier waarop je het kunt drinken/eten. 

Wij maken de verkoop van slush eenvoudig!

Hoe positioneert u als ondernemer heerlijke slush producten in uw assortiment? Hierbij helpt Dupon Nederland u graag. Met behulp van het Cool Sensation Slush concept, hoeft u zelf niet meer na te denken over de presentatie en promotie van de slush machine. Dat hebben wij tenslotte al voor u gedaan. Met de opvallende machine en het verrassende promotiemateriaal brengt u op eenvoudige wijze uw slush-ijsproducten onder de aandacht!

 

slush machine

Door de beschikbaarheid van diverse slush machines bieden wij voor elk verkooppunt een geschikte machine. Voor horecagelegenheden, maar ook zeker voor sportcentra, zwembaden, kantines, pretparken, out- en indoor speeltuinen en ijssalons biedt dit concept mogelijkheden! U wilt uw klanten namelijk toch ook op een positieve manier verrassen?

Wat houdt het Cool Sensation Slush concept in:

* Een opvallende slush machine  (diverse modellen verkrijgbaar)
* Breed assortiment aan slush producten (van slush-sauzen tot bekers en rietjes)
* Promotiemateriaal om de slush-producten onder de aandacht te brengen

 

zoek
Neem contact met ons op:
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Dupon wel en niet met mijn gegevens doet.

Verplicht veld

Dupon Nederland BV
Industrieweg 81
5591 JL Heeze

T: 040 2263888
F: 040 2263885

E:
I: www.dupon.nl

Technische Dienst:
040 2265075

Inkoop / Logistiek:
040 2263821