meisje_met_ijsje

Slush, het verfrissende drankje

Overheerlijke Slush ijsproducten toveren een glimlach op het gezicht van uw klanten. Verkoopt u al softijs en/of milkshakes? Dan is het zeker voor u de moeite waarde om te kijken naar onze slush machines en grondstoffen. Slush is namelijk dé perfecte toevoeging aan uw assortiment van ijsproducten. Verkoopt u op dit moment nog geen ijs? Geen probleem! Samen bespreken we de verkoopmogelijkheden van slush (ijs)producten. In veel gevallen heeft dit product een positief effect op uw omzet, zonder dat u daar grote risico’s voor hoeft te nemen!

Slush, wat is het precies?

Slush is, net zoals een milkshake, een ijsproduct wat je kunt drinken door een rietje. Het is een ijsdrankje wat bestaat uit een bevroren mengsel van water en siroop met verschillende smaken. Door het suiker in de siroop en het constant omroeren, blijven de ijspartikels zeer klein. Vooral kinderen zijn dol op een lekkere slush, vanwege de vele soorten smaken en de manier waarop je het kunt drinken/eten.

Wij maken de verkoop van slush eenvoudig!

Hoe positioneert u als ondernemer heerlijke slush producten in uw assortiment? Hierbij helpt Dupon Nederland u graag. Met behulp van het Cool Sensation Slush concept, hoeft u zelf niet meer na te denken over de presentatie en promotie van de slush machine. Dat hebben wij tenslotte al voor u gedaan. Met de opvallende machine en het verrassende promotiemateriaal brengt u op eenvoudige wijze uw slush-ijsproducten onder de aandacht!

Door de beschikbaarheid van diverse slush machines bieden wij voor elk verkooppunt een geschikte machine. Voor horecagelegenheden, maar ook zeker voor sportcentra, zwembaden, kantines, pretparken, out- en indoor speeltuinen en ijssalons biedt dit concept mogelijkheden! U wilt uw klanten namelijk toch ook op een positieve manier verrassen?

Wat houdt het Cool Sensation Slush concept in:

* Een opvallende slush machine  (diverse modellen verkrijgbaar)
Breed assortiment aan slush producten (van slush-sauzen tot bekers en rietjes)
* Promotiemateriaal om de slush-producten onder de aandacht te brengen

 

Contact