Voor onze rubriek ‘Klant in Beeld’ brachten we ditmaal een bezoek aan Cafetaria Trudoplein. Deze cafetaria is gevestigd op het Trudoplein in Eindhoven. De zaak wordt, sinds augustus 1985, gerund door eigenaar John Dillen. Nadat hij drie jaar als werknemer in de zaak werkte, heeft hij deze overgenomen van de eerdere eigenaar. Zoon Lorenzo is inmiddels ook werkzaam in het bedrijf. Bij binnenkomst merk je gelijk dat dit een zaak is waar Brabantse gastvrijheid en lekker eten hoog in het vaandel staan. De klanten worden ontvangen met een lach en een gezellig praatje. John en Lorenzo maken veel van hun producten zelf. Het stoofvlees en de champignonsaus bijvoorbeeld. Ook zitten er veel vegetarische- en halal producten in het assortiment. We mochten zelf friet met stoofvlees, pittige kip en champignonsaus proeven en dat zijn echte aanraders. Heerlijk!
John:” We doen al sinds het begin (1985) zaken met Dupon. We hebben alles van Dupon in ons assortiment. Softijs, hoorntjes, dippings, milkshakesaus, bekers, rietjes en noem maar op. Het softijs van Dupon is toch wel het allerlekkerste”
Op de vraag hoe de samenwerking met Dupon bevalt reageert John: “We hebben zelden klachten en als we die wel hebben dan wordt dat altijd netjes opgelost. De monteur denkt altijd mee en geeft prima advies.”
John en Lorenzo heel erg bedankt voor de vriendelijke en gastvrije ontvangst, en we kijken uit naar een vervolg van onze fijne samenwerking!