meisje_met_ijsje

Softijs verkopen in de wintermaanden

Bij softijs denken veel mensen natuurlijk aan die heerlijke zomer! Een zonnetje met een lekker soft ijsje, dat is pas écht genieten! Maar niet alleen in de zomer kun je softijs verkopen, juist met de verkoop van softijs in de wintermaanden kun je als ondernemer je omzet verhogen. Ondernemers die in de winter softijs verkopen, hebben ’s zomers een hogere omzet uit de verkoop van ijsproducten.

Wat denk je van een soft ijsje met een verrukkelijke winterversiering. Een mooie chocolade dip geeft het ijsje een winters karakter. Maar er zijn meer ideeën die je als ondernemer helpen ijsverkoop te verhogen, weer of geen weer:

– Warme wafel met softijs en kersen;
– Heerlijke appeltaart met softijs en een bakje koffie;
– Pannenkoek met softijs en chocolade dip;
– Warme chocomel met een toefje softijs.

Wintermaanden en ijsproducten

Niet alleen softijs is een waardevolle toevoeging aan het assortiment in de winter. Je kunt de klant ook verrassen en verwennen met een winterse milkshake. Een heerlijke stroopwafel/karamel gaat er altijd in toch?! En ook een heerlijke ijskoffie kan een winters genietmomentje opleveren.

Steeds meer mensen zitten namelijk ook in de winter op het terras na een heerlijke wandeling. Wie zegt er tenslotte nee tegen een ijskoffie met slagroom en nootjes? Wij ieder geval niet! Ons advies: blijf in de winter wakker terwijl jouw concurrenten in een diepe winterslaap zitten.

Heb je zelf nog ideeën om ook in de winter geld te verdienen met de verkoop van ijsproducten? Laat het ons weten!