meisje_met_ijsje

Wintertrends

IJskoffie & Cherry Fantasy, de trends voor de winter 2018/2019

Gisteren was het nog 25 graden en vandaag lijkt het ineens over te zijn.  Even wennen: de donkere lucht, de regen en de wind. Maar ook deze periode biedt weer leuke kansen om aan de slag te gaan met onze wintercreaties! Creatief met softijs, ICE CREAM IS ALWAYS A GOOD IDEA, aldus de Duponners.

Cherry Fantasy

Wat hebben we deze winter in petto? Sowieso heerlijke ijscreaties met een winters tintje. We presenteren onze Cherry Fantasy! Softijs met een basis van kersen, waarbij klanten zelf kunnen kiezen welke toevoeging ze willen. Denk aan witte of bruine chocolade stukjes, stroopwafel, schuimstaafjes mmm.. loopt het water al in de mond?

IJskoffie

Wat ook trendy blijft deze winter is ijskoffie.
IJskoffie was de afgelopen zomer razend populair.
De verwachting is dat ijskoffie deze hele winter populair zal blijven. De terrassen zitten namelijk tegenwoordig ook vol bij heerlijk winterweer. Wat is er dan lekkerder dan ijskoffie met nootjes en slagroom? Toch echt een moment om van te genieten!

Heb je door al deze lekkernij al wat meer zin in de winter? Houdt dan onze website in de gaten. Binnenkort presenteren wij nog meer lekkere wintercreaties!