meisje_met_ijsje

Zomerkriebels..

Herken je dat heerlijke gevoel van zomerkriebels? Kriebels die je krijgt zodra de zon weer volop begint te schijnen. Veel mensen worden blij van dit zomerse weer en zijn dan, in onze beleving, altijd een stuk vrolijker!

Wij Duponners ook. Als de zon begint te schijnen krijgen wij namelijk zin om nieuwe ijscreaties te bedenken! Met veel enthousiasme gaan we aan de slag om onze klanten elk jaar weer te verrassen met nieuwe ijsproducten.

Inspiratie doe je niet op achter je computer. Het liefste brainstormen we dan ook lekker buiten op ons picknickbankje. Heerlijk sparren over de lekkerste ijscreaties! Wat een baantje eigenlijk hé? Creaties bedenken, maken en door ons testpanel laten proeven. Dat alles om voor onze klanten de állerlekkerste softijs creaties van het jaar te maken!

Na een aantal rondes werd onze Exotic Kiwi unaniem door ons testpanel gekozen als winnaar. Een heerlijke frisse en zomerse sensatie! Softijs met een kiwi sausje en als garnering een stukje kiwi, daar krijgt toch iedereen zomerkriebels van?!

Cheers, op een succesvolle zomer!

Bild 5529