supermarkt-header

Supermarkten

Boodschappen doen wordt een waar uitje met de ijsmachines van Dupon! Een unieke funbeleving waarbij klanten zelf een ijsje of milkshake kunnen tappen en betalen via het munt- of e-cashsysteem. Zonder extra personeel en met maar weinig ruimte is dit de ideale volgende stap voor uw supermarkt. Daarnaast verkopen wij ook nog eens zelf de lekkerste ingrediënten, waardoor uw investering direct compleet is.  Koop, huur of lease nu onze machines en ervaar het hoge rendement dat deze machines opleveren. Misschien ook interessant voor u: een ijskoffiemachine voor in de koffiehoek!

Onze machines:

SOFTIJS ZB MUNT
 SOFTIJS ZB E-CASH
MILKSHAKE ZB MUNT MILKSHAKE ZB E-CASH

Ook interessant voor u:

SP IJSKOFFIE MACHINE
SD IJSKOFFIE MACHINE

Wat anderen over ons zeggen:


AH Banus, Winsum & Appingedam: “Klanten en (klein) kinderen gaan bij ons blij de deur uit! Mensen zien het als een uitje om na de boodschappen even lekker een ijsje of een milkshake zelf te tappen. Dupon is een laagdrempelig bedrijf om mee samen te werken, met fijne services, zoals het wekelijks contact over of er een order nodig is en de 6-wekelijkse onderhoud/desinfectie aan de machines door de monteur zorgen voor een altijd hygiënisch product!”.


Jumbo Brusselse Poort Maastricht: Kinderen vinden het zelftappen van softijs of milkshakes een hele belevenis, zijn altijd enthousiast! We werken al jaren heel prettig samen met Dupon en problemen worden altijd snel opgelost. De machines en grondstoffen zijn van goede kwaliteit, dus wij zijn erg tevreden!”

Terug naar overzicht