Tuincentra-header

Tuincentra

Maak het bezoekje aan uw tuincentrum helemaal compleet met een heerlijk softijsje of milkshake. Laat uw gasten zelf het ijsje of de milkshake tappen, of plaats de machine in uw horecagelegenheid. Hoogwaardige kwaliteit machine, de lekkerste grondstoffen en een eigen technische dienst.

Onze machines:

SOFTIJS ZB MUNT SOFTIJS MANUAL
MILKSHAKE ZB MUNT MILKSHAKE MANUAL

Ook interessant voor u:

SLUSH IPRO 2 IJSKOFFIE SP

Wat anderen over ons zeggen:


COPPELMANS NUENEN: “De samenwerking met Dupon gaat super goed. Dupon is altijd bereikbaar en ik word meteen geholpen als ik vragen heb. De softijsmachine werkt goed en de handelingen zijn gemakkelijk. Hier kan weinig fout mee gaan. Sommige klanten komen speciaal terug omdat het ijs zo lekker is, wij zijn dik tevreden!


DE BOSRAND: “Sinds enkele weken hebben wij een slush machine van Dupon. Deze werd op afspraak geleverd en is aangesloten door een vertegenwoordiger. De vertegenwoordiger heeft hier een instructie bijgegeven met wat ik kan doen bij een storing en hoe ik de machine onderhoud. De samenwerking met Dupon verloopt goed dit is mede te danken aan de uitstekende service van de vertegenwoordiger. De borden en bekers zijn wat gedateerd maar tegen een kleine vergoeding kan ik een custom-made bord laten maken. Onze klanten (voornamelijk kinderen) zijn erg enthousiast over de slush.”


Intratuin Koudekerke: Onze Luna softijsmachine staat bij de uitgang waardoor mensen bij vertrek zelf een ijsje kunnen tappen. Wanneer er iemand een ijsje heeft getapt komen ze vaak terug om voor het hele gezin een ijsje te tappen vanwege het lekkere ijs. De samenwerking met Dupon verloopt prima! Wij worden wekelijks gebeld met de vraag of wij nog grondstoffen nodig hebben. De leveringen gaan goed en Dupon denkt met ons mee wanneer er sluitingsdagen zijn. De machine doet wat hij moet doen, hij is gemakkelijk in gebruik en je krijgt er een handleiding bij. Mocht er ooit een probleem zijn dan wordt dit direct telefonisch verholpen of er komt een monteur. De machine krijgt iedere 6 weken onderhoud dat altijd door dezelfde monteur wordt uitgevoerd wat voor ons fijn en vertrouwd is.

 

Terug naar overzicht