Vakantiepark-katjeskelder

Vakantie- en Bungalowpark

Een bedrijfszekere softijs en milkshakemachine voor iedere ondernemer met een vakantiepark! Koop of huur een van onze topmachines en serveer het hele jaar door de lekkerste ijsproducten. Met de beste grondstoffen, een eigen technische dienst en persoonlijke bezorgservice ontzorgen wij u van a tot z.

Onze machines:

SOFTIJS MANUAL MILKSHAKE MANUAL

Ook interessant voor u:

SLUSH IPRO 2 IJSKOFFIE SP

Wat anderen over ons zeggen:


ROOMPORT DE KATJESKELDER KEES KLOP:De samenwerking met Dupon in de afgelopen jaren verloopt prima. We hebben nooit storingen en mocht dit zo zijn dan word dit direct verholpen. Het onderhoud en de schoonmaak word altijd door dezelfde monteur gedaan die precies weet wat we willen en die meedenkt aan de voedselveiligheid, gewoon top! Wat Dupon zo bijzonder maakt zijn de kwalitatief goede producten, uitstekende service en het meedenken.

Wanneer er bijvoorbeeld een feestdag plaats gaat vinden dan worden we vooraf gebeld met de vraag of we nog voldoende grondstoffen hebben. De levering klopt altijd en wordt netjes door de chauffeur binnen gezet. Tevens wordt daarbij een pakbon afgegeven. Wij hebben de machine nu al jaren hier staan en hebben nog nooit een storing gehad. Door het periodieke onderhoud blijft de Luna machine altijd in optimale staat.

Het enige minpuntje is dat op de webshop de beschrijvingen niet altijd duidelijk zijn. Wij hebben al jaren hetzelfde assortiment dus inmiddels weten we wat we binnen krijgen. Onze klanten vinden het softijs en dippings heerlijk waardoor ze met een lach vertrekken en daar doen we het voor!”

Terug naar overzicht