meisje_met_ijsje

Techniek

Vooruitstrevende technologie

Profiteer van vooruitstrevende technologie op het gebied van softijs. Luna softijsmachines werken op een uniek gepatenteerd principe. Het bijzondere van dit apparaat is onder andere het pasteurisatiesysteem; het verwarmt de ijsmix tot ongeveer 73°C en koelt af tot onder de 5°C. Door dit volledig automatische pasteurisatiesysteem, bent u verzekerd van absoluut goede hygiënische omstandigheden.

Absolute hygiëne

Zelfs de tapmond is geïntegreerd in het pasteurisatieproces en wordt ook verwarmd. Dit betekent dat de softijsmachine (na de verkoop) niet hoeft te worden leeggemaakt of gereinigd, maar `s nachts op de standby-modus blijft. De ijsmix in de voorraadtank wordt koel bewaard tot < 5°C. De pasteurisatie wordt `s avonds gestart na de verkoopsluiting. Als het pasteuriseren `s nachts plaatsvindt, kan de verkoop de volgende dag normaal doorgaan.

De Luna machine dient eenmaal per zes weken te worden schoongemaakt en gesteriliseerd. Dit kan door onze vakmensen worden gedaan en heeft verschillende voordelen. (zie kopje technische dienst)

Sterilisatiesysteem

Het Luna sterilisatiesysteem zorgt voor een optimale hygiëne

Luna softijsmachines worden met behulp van sterilisatie volledig gereinigd, zonder desinfektiemiddelen en tijdrovend spoelen. Gemakkelijk, snel en bijzonder milieuvriendelijk.

De reiniging voldoet aan de hoogste hygiënische normen.
Het automatische sterilisatieprogramma begint met het leegmaken van de voorraadtank en de vriescylinder, gevuld met drinkwater, vervolgens verhit en daarna automatisch afgekoeld. Het water kan weer afgevoerd worden. That’s it!

Voortzetten verkoop

De verkoop hoeft niet onderbroken te worden doordat u `s nachts pasteuriseert. Eenmaal per zes weken dient u het sterilisatieprogramma te gebruiken, of u laat dit doen door ervaren Dupon monteurs!

Overdruksysteem

Het hart van onze technologie maakt uw bedrijf winstgevend!

Luna softijsmachines werken als een hermetisch afgesloten eenheid van voorraadtank en vriescylinder, beiden onder druk zolang deze in gebruik zijn. Alle lucht wordt gefilterd voordat deze met het romige LunaMil ijs in aanraking komt, zodat vuil en stof geen kans krijgen. Het gesloten systeem is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Een speciaal polijstproces voorkomt dat ijs- en mixresten zich vast kunnen zetten.

Uw voordelen:

Speciale Hygiëne
De hoeveelheid lucht wordt altijd gefilterd. Vuil en stof hebben geen toegang tot de machine.

Constant verbruik – hoge winstmarges
De unieke constructie van de vriescylinder garandeert een continue hoge opslag en produktie.

Lagere kosten – langere levensduur – minder slijtage
Dankzij het overdruksysteem heeft de Luna geen bewegende onderdelen, zoals pompen, die voortdurend aan slijtage onderhevig zijn.

Optionele extra functies:

* Luna zelfbedienings machine – klik hier voor meer info

* Sauzenkast – voor de toepassing van twee sauzen naar keuze;

* Luchtkoeling – voor ijsverkoop op een vaste en wisselende locatie;

* Waterkoeling – speciaal laag geluidsniveau voor vast locaties;

* High-Tech 1 afstand effect – computer-based afstandsbediening analyse door onze experts;

* High-Tech 2 touchscreen – meertalig, voor diverse instellingen en informatie, zoals controle van status, niveau, temperatuurgegevens, aantal porties etc.