meisje_met_ijsje

Milkshake machine

Een professionele milkshake machine die voldoet aan uw wensen en eisen als ondernemer? Deze vindt u gegarandeerd bij Dupon Nederland. Onze machines worden al tientallen jaren geplaatst in horecagelegenheden. Ook buiten de horeca vindt u onze milkshake machines steeds vaker terug. Waar dan zult u zich wellicht afvragen. Op plaatsen waar veel mensen komen zoals een supermarkt of pretpark. Op deze plekken kun jij iemand nog eens echt lekker verwennen en verassen met een verfrissende milkshake. Zeker tijdens de warme zomermaanden voor gasten of klanten een welkome verkoeling!

Milkshakemachine van topniveau

Verkoopt u al milkshakes, of zoekt u naar mogelijkheden om uw ijsassortiment uit te breiden? Dan serveert u met onze professionele apparatuur de lekkerste milkshakes van Nederland. Wat is tenslotte leuker dan uw klanten gewoon eens lekker ouderwets verrassen? Onze machines onderscheiden zich van de apparatuur die aangeboden wordt door onze concullega’s. Dit doen we door het unieke pasteurisatie/sterillisatiesyteem en de manier waarop sauzen worden toegevoegd aan de shake. Hierdoor biedt onze milkshake machine een unieke smaaksensatie en is er weinig onderhoud nodig. Wel zo handig voor ondernemers die niet actief zijn in horecabranche!

Heeft u geen capaciteit om één van uw medewerkers de machine te laten bedienen? Geen probleem. Onze machines kunt u eenvoudig uitbreiden met een zelfbedieningsmodule. Niet alleen handig voor u als ondernemer, maar ook extra leuk voor uw klanten! De machine kan zowel binnen als buiten geplaatst worden, waardoor u niet gebonden bent aan één vaste locatie. Als u het apparaat buiten plaatst is het wel van belang dat er een overkapping is.

 

Alle voordelen op een rijtje:

  • De meest veilige machines voor uw klant
  • Extreem hoge productiecapaciteit
  • Hoog rendement
  • U kunt vier smaken aanbieden
  • Digitaal display
  • Compressie systeem
  • Gepatendeerde sterilisatie techniek

Naar de techniek van een Luna machine heeft u geen omkijken. Onverhoopt toch problemen met uw machine? Dan staat de technische dienst van Dupon Nederland BV voor u klaar. Lees hier alles over onze technische ondersteuning.

Milkshakemachine kopen, huren of leasen

De machine kunt u kopen, huren of leasen. Bij de koop van een Luna machine zijn er financieringsmogelijkheden via Dupon Nederland BV. Ook is het mogelijk om de apparatuur te huren, met de mogelijkheid tot koop aan het einde van het contract. Wilt u liever een softijsslush of ijskoffiemachine kopen/ huren? Ook dat kan bij Dupon.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op!
Flyer Luna milkshakemachine
Flyer Luna milkshakemachine, inclusief zelfbedieningsfunctie