meisje_met_ijsje

Milkshake machine

Een professionele milkshakemachine kopen of huren? Kies voor de Luna machine van Dupon Nederland BV. Onze milkshake machines worden geplaatst in horecagelegenheden en cafetaria’s. Plaatsen waar de betrouwbaarheid van dergelijke apparatuur van essentieel belang is. Ook zien we steeds vaker dat onze apparatuur geplaatst wordt op plekken waar veel mensen komen of passeren. Denk daarbij aan supermarkten. Hier verwachten mensen geen milkshake of softijs waardoor u de klant nog eens écht lekker kunt verrassen. Verwen uw klanten ook met een heerlijke milkshake. Een lekkere verkoeling tijdens de warme zomermaanden!

Milkshakemachine van topniveau

Verkoopt u al ijsproducten en bent u op zoek naar uitbreiding voor uw ijsassortiment? Of wilt u de klanten gewoon eens lekker ouderwets verrassen? Dan serveert u de lekkerste milkshakes met de Luna machine van Dupon Nederland. Onze machine is anders dan de apparatuur van onze concullega’s. Deze is namelijk voorzien van het beste pasteurisatie/sterillisatiesysteem en voegt de sauzen toe op een unieke manier. Dit maakt de smaaksensatie compleet en de milkshake machine onderhoudsvriendelijk. Ook handig voor ondernemers die niet actief zijn in de horecabranche. Heeft u geen capaciteit om iemand de machine te laten bedienen? Geen probleem! Maak dan gebruik van onze zelfbedieningsmodule. Niet alleen handig voor u als ondernemer, maar ook extra leuk voor uw klanten! De Luna machine kan zowel op binnen- als buitenlocaties onder een overkapping geplaatst worden waardoor u niet gebonden bent aan één vaste locatie.

 

Alle voordelen op een rijtje:

  • De meest veilige machines voor uw klant
  • Extreem hoge productiecapaciteit
  • Hoog rendement
  • U kunt vier smaken aanbieden
  • Digitaal display
  • Compressie systeem
  • Gepatendeerde sterilisatie techniek

Naar de techniek van een Luna machine heeft u geen omkijken. Onverhoopt toch problemen met uw machine? Dan staat de technische dienst van Dupon Nederland BV voor u klaar. Lees hier alles over onze technische ondersteuning.

Milkshakemachine kopen, huren of leasen

De machine kunt u kopen, huren of leasen. Bij de koop van een Luna machine zijn er financieringsmogelijkheden via Dupon Nederland BV. Ook is het mogelijk om de apparatuur te huren, met de mogelijkheid tot koop aan het einde van het contract. Wilt u liever een softijsslush of ijskoffiemachine kopen/ huren? Ook dat kan bij Dupon.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op!
Flyer Luna milkshakemachine
Flyer milkshakemachine zelfbediening