meisje_met_ijsje

Milkshake machine

Een milkshake machine van Dupon Nederland zorgt voor de lekkerste milkshakes van Nederland. Dit komt door de manier hoe we de sauzen toevoegen aan de milkshakes. Maar niet alleen deze techniek maak onze machines onderscheidend. Ook het onderhoud en de hygiëne van de apparatuur is een klasse apart. Onze machine is namelijk uitgerust met een uniek pasteurisatie- en sterillisastiesyteem. We leveren en onderhouden milkshake machines al decennialang voor de horeca. Maar ook buiten de horeca vindt u onze machines steeds vaker. Plaatsen waar veel mensen komen, moeten wachten of passeren. Zo kunt u uw gast nog eens echt verrassen!

De milkshake machine van Dupon Nederland

Verkoopt u al milkshakes, of zoekt u naar mogelijkheden om uw ijsassortiment uit te breiden? Dan serveert u met onze professionele apparatuur de lekkerste milkshakes van Nederland. Wat is tenslotte leuker dan uw klanten gewoon eens lekker ouderwets verrassen? Onze machines onderscheiden zich van de apparatuur die aangeboden wordt door onze concullega’s. Dit doen we door het unieke pasteurisatie/sterillisatiesyteem en de manier waarop sauzen worden toegevoegd aan de shake. Hierdoor biedt onze milkshake machine een unieke smaaksensatie en is er weinig onderhoud nodig. Wel zo handig voor ondernemers die niet actief zijn in horecabranche!

Heeft u geen capaciteit om één van uw medewerkers de machine te laten bedienen? Geen probleem. Onze machines kunt u eenvoudig uitbreiden met een zelfbedieningsmodule. Niet alleen handig voor u als ondernemer, maar ook extra leuk voor uw klanten! De machine kan zowel binnen als buiten geplaatst worden, waardoor u niet gebonden bent aan één vaste locatie. Als u het apparaat buiten plaatst is het wel van belang dat er een overkapping is.

Alle voordelen op een rijtje:

  • De meest veilige machines voor uw klant
  • Extreem hoge productiecapaciteit
  • Hoog rendement
  • U kunt vier smaken aanbieden
  • Digitaal display
  • Compressie systeem
  • Gepatenteerde sterilisatie techniek

Naar de techniek van een Luna machine heeft u geen omkijken. Onverhoopt toch problemen met uw machine? Dan staat de technische dienst van Dupon Nederland BV voor u klaar. Lees hier alles over onze technische ondersteuning.

Milkshake machine kopen, huren of leasen

De machine kunt u kopen, huren of leasen. Bij de koop van een Luna machine zijn er financieringsmogelijkheden via Dupon Nederland BV. Ook is het mogelijk om de apparatuur te huren, met de mogelijkheid tot koop aan het einde van het contract. Wilt u liever een softijsslush of ijskoffiemachine kopen/ huren? Ook dat kan bij Dupon.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op!
Flyer Luna milkshakemachine
Flyer Luna milkshakemachine, inclusief zelfbedieningsfunctie