meisje_met_ijsje

Softijsmachine

Een softijsmachine voor professioneel gebruik met eindeloze mogelijkheden? Ontdek dan de Luna Machine van Dupon Nederland BV. Met ’s werelds beste pasteurisatiesysteem (bescherming tegen bacteriën) en jarenlange ervaring in softijsmachines zijn wij uw betrouwbare partner. We verkopen, verhuren en onderhouden onze machines met onze eigen technische dienst. Bovendien leveren we ook nog eens de lekkerste ingrediënten voor softijsjes, met onder andere  verrassende smaken en dips! Met een fris design van onze machine trekt u gegarandeerd de aandacht van uw klanten. Goed voor uw portemonnee en een welkome verrassing voor uw klant! Bent u benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden? Lees hieronder dan snel verder, of neem direct contact met ons op!

LUNA L22

NIEUW IN LUNA ASSORTIMENT

De Luna machine van Dupon

De Luna softijsmachine, ook wel de Rolls-Royce genoemd in de wereld van softijsjes. Waarom? Omdat de machine is voorzien van een uniek pasteurisatiesysteem. Door dit systeem dient het apparaat slechts 1 keer per 6 weken gereinigd te worden. U kunt de machine zelf reinigen, of dit laten uitvoeren door onze ervaren monteurs. Dupon ontzorgt u compleet, van installatie tot onderhoud en de levering van grondstoffen. Hieronder hebben wij voor u alle voordelen op een rijtje gezet, wel zo handig:

  • De meest veilige machine voor uw klant
  • Extreem hoge productiecapaciteit
  • Hoog rendement
  • Digitaal display

Geeft de machine om welke reden dan ook toch een storing? Geen zorgen. Met onze eigen technische dienst zorgen wij ervoor dat u snel weer softijs kunt verkopen. Lees hier meer over wat de technische dienst voor u kan betekenen als uw machine onverhoopt niet werkt.

Meer informatie over onze softijsmachines kunt u vinden in onze flyers:
Flyer softijsmachine Luna
Flyer softijsmachine Luna, inclusief zelfbedieningsfunctie.

Net zoals u willen ook wij onze klanten een keuze bieden. Daarom bieden wij ondernemers de keuze om een machine te kopen of te huren. Beide opties hebben voordelen voor u als ondernemer, die we hieronder zullen toelichten. Uiteindelijk bepaalt u uiteraard zelf welke keuze u maakt.

Een softijsmachine kopen:

Het kopen van een machine is absoluut een goede investering. De hoogwaardige kwaliteit waarborgt de lange levensduur van het apparaat. Het resultaat hiervan? Weinig tot geen risico voor u als ondernemer! De machine zal zichzelf dan ook snel terugverdienen. Zeker als u ook nog eens gebruik maakt van de beste grondstoffen en het aantrekkelijke promotiepakket (Cool Sensation). Beschikt u niet over de financiële middelen om direct een machine aan te schaffen? Vraag dan naar de financieringsmogelijkheden die Dupon u te bieden heeft. Wilt u liever een milkshake, slush of ijskoffiemachine kopen? Ook dat kan bij Dupon.

Waarom een machine kopen?

Na de betaling van de factuur bent u direct eigenaar van de Rolls-Royce onder de softijsapparatuur. Hierdoor vervalt het huurbedrag per maand en geniet u één jaar lang van volledige service en garantie. Als extra’s geven wij u ook nog eens zeven desinfectiebeurten cadeau. Bent u nieuwsgierig naar de aankoop van een softijsmachine bij Dupon? Neem dan contact met ons op.

Softijsmachine huren

Wilt u de machine slechts tijdelijk gebruiken, of twijfelt u nog of de verkoop van softijs een succes gaat worden? Dan kunt u het beste een softijsmachine huren. In combinatie met ons all-in service pakket heeft u de aankomende tijd geen omkijken meer naar de machine. 1 keer per zes weken komt een monteur langs om uw apparaat te reinigen. Bovendien zorgt het aantrekkelijke promotie pakket (Cool Sensation) en de beste grondstoffen voor een succesvolle verkoop van softijsjes!

Waarom een machine huren?

U kunt direct uw omzet verhogen zonder dat u hoeft te investeren. Zeker als u tijdelijk een softijsmachine wil plaatsen is het huren van een machine absoluut de beste keuze. Zo krijgt u na afloop van de huurperiode van ons alsnog de kans om het apparaat te kopen. In dat geval brengen wij de reeds betaalde huur gedeeltelijk  in mindering op de aankoopprijs van het apparaat. Wilt u meer weten over de huur van een machine? Neem dan contact op met een adviseur in uw regio.

Waar zijn onze softijsmachines geplaatst?

Uiteraard vindt u onze machines terug in horecagelegenheden, maar ook steeds vaker op plaatsen waar veel mensen komen of moeten wachten. Hiermee kunt u tenslotte uw bezoekers verrassen met het lekkerste softijsje van Nederland. Hieronder ziet u enkele klanten die u voorgingen en nu ook profiteren van de voordelen van een Luna softijsmachine: