IJskoffie machine

Een ijskoffie machine is het perfecte apparaat om een heerlijke ijskoffie te serveren en uw klanten eens lekker te verrassen. IJskoffie is razend populair en met onze machine maakt u de állerlekkerste ijskoffie van Nederland. Bij Dupon kunt u niet alleen terecht voor de aankoop van een ijskoffie machine, wij leveren ook alle grondstoffen om een heerlijke ijskoffie te serveren.

   
IJskoffiemachine
type SP

* varierend van 1,2 of 3 taps
* inhoud 5 liter per bowl
* ruimtebesparend
* eenvoudig in gebruik
* prachtige vormgeving
* 1 taps: 26,2x42,7x61,2 cm.
* 2 taps: 44,7x43,8x61,2 cm.
* 3 taps: 62,7x44,3x61,2 cm.

 

IJskoffie machine van Dupon Nederland

Voor de bereiding van ijskoffie hebben wij verschillende machines beschikbaar. Deze machines, allen met een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding, zijn eenvoudig te bedienen waardoor ze op elke locatie geplaatst kunnen worden. Van lunchrooms tot warenhuizen! Verras uw klanten eens met een heerlijke ijskoffie! Waarom kiezen voor een ijskoffie machine van Dupon Nederland?

- Mooie vormgeving en aantrekkelijk design
- Zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding
- Eenvoudig te bedienen
- Leverbaar in meerdere uitvoeringen

U hoeft zich geen zorgen te maken over het functioneren van uw machine. Mocht de machine onverhoopt niet naar behoren functioneren, dan staat onze eigen technische dienst voor u klaar om dit zo spoedig mogelijk op te oplossen.

IJskoffie machine kopen:

De aanschaf van een machine is een waardevolle investering. U verdient de aankoop  snel terug door de lage aanschafkosten en hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse productvarianten die geleverd kunnen worden met de beste grondstoffen en het ijskoffie promotiepakket. Wilt u liever een softijs, milkshake, slush machine kopen? Ook dat kan bij Dupon. 

Waarom een machine kopen?

Kiest u voor het kopen van een machine? Dan is deze direct na betaling eigendom van u. Dit zorgt ervoor dat maandelijks terugkerende kosten vermeden kunnen worden. De koop van een machine is interessant wanneer u het hele jaar door (of het gehele seizoen) ijskoffie verkoopt. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met de verkoper in uw regio.

IJskoffie machine huren:

Heeft u een feest, of evenement? Dan is de huur van een machine een betere optie. Zeker wanneer de ijskoffie slechts een tijdelijke functie heeft, bijvoorbeeld een dag of een aantal dagen (braderie/evenement/koopzondag). Als u een ijskoffie machine huurt, dan kunt u ook gebruik maken van de lekkerste grondstoffen voor het maken van ijskoffie.

Waarom een machine huren?

Het huren van een machine maakt het mogelijk om lekkere ijskoffie te serveren tijdens een kortdurend evenement. Denkt u erover na om een apparaat te huren? Neem dan direct contact op met onze lokale adviseurs, of het hoofdkantoor van Dupon!

Wie gingen u voor?

Onze ijskoffie machines komt u door heel Nederland en zelfs daarbuiten tegen. Denk hierbij aan koffiehuizen, grootwinkelbedrijven, horecagelegenheden en lunchrooms. Veelal bedrijven die kiezen voor kwaliteit en innovatie! HEMA is één van onze klanten die al geruime tijd gebruik maken van onze machines om een overheerlijke ijskoffie te serveren!

Wilt u kennis maken met ons? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek!  

 

   

Download hier de flyer.

 


 

zoek
Neem contact met ons op:
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Dupon wel en niet met mijn gegevens doet.

Verplicht veld

Dupon Nederland BV
Industrieweg 81
5591 JL Heeze

T: 040 2263888
F: 040 2263885

E:
I: www.dupon.nl

Technische Dienst:
040 2265075

Inkoop / Logistiek:
040 2263821