meisje_met_ijsje

Parkstad Plaza Kerkrade

 

Maak een culinaire wereldreis bij Parkstad Plaza in Kerkrade.

Bij binnenkomst gaat een wereld van genieten open. Naast een ruime keuze aan heerlijke gerechten biedt Kerkstad Plaza ook de mogelijkheid om van softijs, yoghurtijs, milkshakes en slush te kiezen.

Een samenwerking tussen “Werelds” restaurant Parkstad Plaza en Dupon die dat mogelijk maakt.

De eerste contacten tussen “Parkstad Plaza en Dupon  zijn gelegd in 2013 bij de voorbereidingen van de opstart van “Werelds” restaurant Parkstad Plaza.Vanaf het begin zijn de contacten tussen de ondernemer Danny Deng, eigenaar van een groot aantal succesvolle restaurants in Nederland, en Peter Loots, de accountmanager van Dupon, uitstekend,  hetgeen tot op de dag van vandaag nog steeds zo is.

In 2013 is gestart met slush (diverse smaken waaronder Cola-, Tutti Frutti-, Blue Ice en Green Apple slush) waarna, gezien het succes hiervan (inmiddels 12 smaken), al gauw uitbreiding plaats vond van de andere concepten die Dupon in de markt zet. Hierbij moet worden gedacht aan Softijs, Yoghurtijs en Milkshakes (vanille-, aardbeien-, banaan- en chocoladesmaak).

Dankzij het periodieke, bekwame onderhoud door Jack Martens van de firma Dupon is er  praktisch nooit uitval van machines.

De organisatie “Werelds” restaurant Parkstad Plaza hoopt dat de goede samenwerking nog vele jaren zal mogen duren.

Neem een kijkje op www.parkstad-plaza.nl