meisje_met_ijsje

Attractiepark Kabelbaan Valkenburg

Hoewel de eerste kennismaking tussen Kabelbaan Valkenburg en Dupon al dateert uit 2007 is de samenwerking echt begonnen in 2019. Directeur, Paul Geenen runt samen met zijn broer Roy dit geweldige attractiepark in het zuiden van ons land.

De kabelbaan is in 1954 als eerste attractie geopend en bestaat nu al bijna 70 jaar. Deze kabelbaan brengt je 68 meter omhoog naar de Wilhelminatoren. Eenmaal boven, kun je genieten van een mooi uitzicht over Valkenburg. Hier vind je verschillende attracties voor zowel een actief als gezamenlijk dagje uit. Uiteindelijk brengt de kabelbaan je ook weer naar beneden. De kabelbaan is in 1953 gebouwd en in 1954 geopend voor publiek. De kabelbaan fungeert als de rode draad door het hele bedrijf. Ook heel populair is de Bounce Adventure en het lasergamen in de grot en beleef een heerlijke afdaling over de twee rodelbanen.

Bij de kiosk, boven bij de rodelbaan, werkt Michelle en collega’s  met de LUNA softijsmachine, twee SPM slush-apparaten (met elk drie voorraadbakken). Softijs wordt geserveerd op een klein of groot hoorntje, waarbij men kan kiezen uit disco- of nootjesdip. Sundae’s worden gemaakt met de sauzen aardbei, caramel en chocolade. Slush is verkrijgbaar in de smaken Cola, Tropical Blue en Wild Strawberry, maar een gewone ijskoffie of ijskoffie met caramel en slagroom smaken uiteraard ook heerlijk.

Michelle merkt op dat de contacten met Dupon, zowel met de technische dienst, logistiek en verkoop goed verlopen. “Als er al iets is, lossen jullie het zo goed mogelijk op”.

Namens de Duponners wensen wij Paul, Roy en Michelle samen met alle collega’s van de Kabelbaan heel veel succes en kijken uit naar een succesvolle voortzetting van onze samenwerking.