meisje_met_ijsje

De Rijdende IJssalon - Oosterhout (N-Br.)

DE RIJDENDE IJSSALON – OOSTERHOUT (N-Br.)

Voor onze rubriek Klant in Beeld dronken we ditmaal een kopje koffie met Carlos Vermeulen van de Rijdende IJssalon. Carlos en zijn vrouw Miranda zijn al sinds 1983 klant bij Dupon! Destijds kochten ze twee LUNA softijsmachines. Na twee jaar kwam er een wagen bij en bestelde men nogmaals 2 machines. Inmiddels heeft er een flinke uitbreiding plaatsgevonden, naast de  softijsmachines, staan er nu ook milkshake- slush- en ijskoffiemachines.

Samen rijden ze door heel Nederland met de Rijdende IJssalon, je kunt ze vinden op markten en muziekfestivals, ze worden ook ingehuurd door grote bedrijven en venten nog steeds in Oosterhout. Op eerste Paasdag staan ze op de boulevard in Vlissingen en op tweede Paasdag staan ze in Helden. Mocht je toevallig in de buurt zijn!

Goedlopende producten zijn de Sundaes, ijskoffie, milkshakes en slush. Carlos en Miranda verwennen de klanten graag. Zo hebben ze bijvoorbeeld de tasty shake in het assortiment. Dat is een shake met siroop, slagroom, topping en een heerlijk koekje. Ook het softijs met vers fruit is zeer gewild.

Carlos en Miranda zijn heel erg tevreden over de softijsmachines van Dupon. Ook het contact met onze medewerkers van logistiek en de technische dienst loopt prima. Omdat ze al zolang klant zijn kennen ze bijna iedereen.

Wat Carlos wel aangeeft als minder prettig is dat de softijsmachines van tegenwoordig zo vernuftig in elkaar zitten. Vroeger kon je zelf nog wel eens wat doen als er iets met de machine aan de hand was maar dat kan tegenwoordig niet meer.

Carlos vertelt ook nog twee leuke anekdotes:

‘De vader van Carlos heette Gerard Vermeulen, hij was ook klant van Dupon, en onze adviseur van weleer heette ook Gerard met dezelfde achternaam. Dat zorgde destijds nog weleens voor grappige verwarringen’

‘Een aantal jaar geleden zou Piet Paulusma  het weerbericht vanuit de Rijdende IJssalon in Oosterhout presenteren. Piet was een hele lange man en stootte steeds zijn hoofd aan het dak van de ijswagen. Uiteindelijk zijn Carlos en Piet maar samen voor de wagen gaan staan’

Het was ontzettend leuk om met Carlos een kopje koffie te drinken en we hadden nog uren door kunnen praten. Wij zijn blij met zo’n trouwe klant en hopen nog jaren met Carlos en Miranda te mogen samenwerken!