Milkshake machine

Een professionele milkshake machine kopen of huren? Ga dan als bedrijf voor de milkshake machine van Dupon Nederland. Onze machines worden geplaatst in horecagelegenheden en cafetaria's. Plaatsen waar de betrouwbaarheid van groot belang is. Ook zien we steeds vaker dat andere ondernemers onze machines gebruiken op plaatsen waar veel mensen komen of passeren. Denk aan supermarkten en pretparken. Hier verwachten mensen geen milkshake of softijs, waardoor u de klant nog eens echt lekker kunt verrassen. Verwen uw klanten ook met een heerlijke milkshake, een lekkere verkoeling tijdens de warme zomermaanden! 

 

Milkshake machine van Dupon

Verkoopt u al ijsproducten en bent u op zoek naar uitbreiding voor uw ijsassortiment? Of wilt u de klanten gewoon eens lekker ouderwets verrassen? Dan serveert u de lekkerste milkshakes met de Luna machine van Dupon Nederland. Onze machine is anders dan de apparatuur van onze concullega's. Deze is namelijk voorzien van het beste pasteurisatie/sterillisatiesysteem en voegt de sauzen toe op een unieke manier. Dit maakt de smaaksensatie compleet en de milkshake machine onderhoudsvriendelijk. Ook handig voor ondernemers die niet actief zijn in de horecabranche. Heeft u geen capaciteit om iemand de machine te laten bedienen? Geen probleem! Maak dan gebruik van onze zelfbedieningsmodule. Niet alleen handig voor u als ondernemer, maar ook extra leuk voor uw klanten! De Luna machine kan zowel op binnen- als buitenlocaties onder een overkapping geplaatst worden waardoor u niet gebonden bent aan één vaste locatie. 

 

Alle voordelen op een rijtje:

Hoge capaciteit – 35 kg/uur of ongeveer 350 porties van 100 gram per uur
Lage onderhoudskosten - door het unieke overdruksysteem
Automatisch pasteurisatiesysteem - voor de beste bacteriologische hygiëne
Eenvoudige bediening - multifunctionele schakelaar voor optimaal bedieningsgemak
Mix-bijvul-indicator - geeft aan wanneer de shakemix bijgevuld moet worden
Weinig ruimte - minder dan ½ m2 vloeroppervlak
Technologische voorsprong - hermetisch gesloten voorraadtank, zodat stof en vuil geen kans krijgen
Duurzaamheid - onderdelen zijn van roestvrij staal en speciaal bewerkt edelstaal
Hoge betrouwbaarheid – De milkshakes zijn van een constante hoge kwaliteit

Naar de techniek van een Luna machine heeft u geen omkijken. Onverhoopt toch problemen met uw machine? Dan staat de technische dienst van Dupon Nederland BV voor u klaar. Lees hier alles over onze technische ondersteuning.

Milkshake machine kopen, huren of leasen

De machine kunt u kopen, huren of leasen. Bij de koop van een Luna machine zijn er financieringsmogelijkheden via Dupon Nederland BV. Ook is het mogelijk om de apparatuur te huren, met de mogelijkheid tot koop aan het einde van het contract. Wilt u liever een softijs, slush of ijskoffiemachine kopen/ huren? Ook dat kan bij Dupon. 

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op!
Download hier de flyer van de Luna milkshakemachine
Download hier de flyer van de Luna milkshakemachine inclusief zelfbedieningsoptie

zoek
Neem contact met ons op:
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Dupon wel en niet met mijn gegevens doet.

Verplicht veld

Dupon Nederland BV
Industrieweg 81
5591 JL Heeze

T: 040 2263888
F: 040 2263885

E:
I: www.dupon.nl

Technische Dienst:
040 2265075

Inkoop / Logistiek:
040 2263821