Softijsmachine

Een professionele softijsmachine die kan voldoen aan al uw wensen en eisen? Dan kiest u voor dé Luna softijsmachine van Dupon Nederland. Al ruim 40 jaar zijn wij dé betrouwbare partner voor de verkoop, verhuur en onderhoud van deze apparatuur. Met deze ervaring zorgen wij ervoor dat u het lekkerste softijs serveert in de regio. Voorzien van de lekkerste en nieuwste dipsauzen! Maar niet alleen het ijs maken wij aantrekkelijk. Met en fris design trekt de machine namelijk gegarandeerd de aandacht van uw klanten. Een aangename verrassing voor de klanten en goed voor uw omzet! Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Bel direct voor een afspraak, of lees op deze pagina alles over onze apparatuur! 

Professionele softijsmachine van Dupon

De Luna Softijsmachine wordt ook wel de Roll-Royce van de softijswereld genoemd. Waarom? Omdat de machine is uitgerust met een ongeëvenaard pasteurisatiesyteem. Hierdoor hoeft het apparaat slechts 1 keer per 6 weken te worden gereinigd. Dit kunnen onze ervaren monteurs voor u doen, of u kunt deze zelf reinigen. Dupon ontzorgt u graag compleet, van installatie tot onderhoud en de levering van softijsgrondstoffen. Hieronder hebben we voor u alle voordelen handig op een rijtje gezet: 

 

 Hoge capaciteit  350 porties van 100
 gram per uur
 Lage onderhoudskosten  uniek overdruksysteem
 Automatisch pasteurisatiesysteem  de beste hygiëne
 Eenvoudige bediening  multifunctionele
 schakelaar
 Mix-bijvul-indicator  Bijvullen wanneer
 noodzakelijk
 Weinig ruimte   < ½ m2 vloeroppervlak
 Technologische voorsprong  hermetisch gesloten
 voorraadtank
 Duurzaamheid  roestvrij staal en
 speciaal bewerkt
 Hoge betrouwbaarheid  constante hoge kwaliteit 


Geeft de machine om welke reden dan ook toch een storing? Geen zorgen. Met onze eigen technische dienst zorgen wij ervoor dat u snel weer softijs kunt verkopen. Lees hier meer over wat de technische dienst voor u kan betekenen als uw machine onverhoopt niet werkt.

Meer informatie over onze softijsmachines kunt u vinden in onze flyers:
Flyer softijsmachine Luna
Flyer softijsmachine Luna, inclusief zelfbedieningsfunctie. 

Net zoals u willen ook wij onze klanten een keuze bieden. Daarom bieden wij ondernemers de keuze om een machine te kopen of te huren. Beide opties hebben voordelen voor u als ondernemer, die we hieronder zullen toelichten. Uiteindelijk bepaalt u uiteraard zelf welke keuze u maakt: 

Een softijsmachine kopen:

Het kopen van een machine is absoluut een goede investering voor de toekomst. De hoogwaardige kwaliteit waarborgt de lange levensduur van het apparaat. Het gevolg hiervan? Weinig tot geen risico voor u als ondernemer! De machine zal zichzelf dan ook snel terugverdienen. Zeker als u ook nog eens gebruik maakt van de beste grondstoffen en het aantrekkelijke promotiepakket (Cool Sensation). Beschikt u niet over de financiële middelen om direct een machine aan te schaffen? Vraag dan naar de financieringsmogelijkheden die Dupon u te bieden heeft. Wilt u liever een milkshake, slush of ijskoffiemachine kopen? Ook dat kan bij Dupon. 

Waarom een machine kopen?

Na de betaling van de factuur bent u direct eigenaar van de Rolls-Royce onder de softijsapparatuur. Hierdoor vervalt het huur bedrag per maand, geniet u één jaar lang van volledige service en garantie. Als extra’s geven wij u ook nog eens zeven desinfectiebeurten cadeau. Bent u nieuwsgierig naar de aankoop van een softijsmachine bij Dupon? Neem dan contact met ons op.

Softijsmachine huren?

Wilt u de machine slechts tijdelijk gebruiken, of twijfelt u nog of de verkoop van softijs een succes gaat worden? Dan kunt u het beste een softijsmachine huren. In combinatie met ons all-in service pakket heeft u de aankomende tijd geen omkijken meer naar de machine. 1 keer per zes weken komt een monteur langs om uw apparaat te reinigen. Bovendien zorgt het aantrekkelijke promotie pakket (Cool Sensation) en de beste grondstoffen voor een succesvolle verkoop van softijsjes!

Waarom een machine huren?

U kunt direct uw omzet verhogen zonder dat u hoeft te investeren. Zeker als tijdelijk een softijsmachine wilt plaatsen is het huren van een machine absoluut de beste keuze. Zo krijgt u na afloop van de huurperiode van ons alsnog de kans om het apparaat te komen. In dat geval brengen wij de reeds betaalde huur in minder op de aankoopprijs van het apparaat. Wilt u meer weten over de huur van een machine? Neem dan contact op met een adviseur in uw regio.


Waar zijn onze softijsmachines geplaatst? 

Uiteraard vindt u onze machines terug in horeca gelegenheden, maar ook steeds vaker op plaatsen waar veel mensen komen of moeten wachten. Hiermee kunt u tenslotte uw bezoekers verrassen met het lekkerste softijsje van Nederland. De volgende bedrijven maken reeds gebruik van onze apparatuur:
 

 
   
   
   
   
   

 

zoek
Neem contact met ons op:
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Dupon Nederland BV
Industrieweg 81
5591 JL Heeze

T: 040 2263888
F: 040 2263885

E:
I: www.dupon.nl

Technische Dienst:
040 2265075

Inkoop / Logistiek:
040 2263821