Softijsmachine

Zoekt u een softijsmachine die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen? Kies dan voor een machine van Dupon Nederland BV. Met ruim 40 jaar ervaring in de verkoop, verhuur en onderhoud van de Luna softijsmachine, zijn wij uw betrouwbare partner. Onze machines trekken door het frisse design de aandacht van klanten. Maar het belangrijkste is dat u met onze apparatuur de allerlekkerste softijsje met verrassende dips maakt! Zo verrast u iedere keer uw klanten weer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Lees dan snel hieronder verder, of neem direct contact met ons op! 

Waarom een softijsmachine van Dupon?

De Luna softijsmachine staat bekend als de Roll Royce in de wereld van softijsjes. Het gepatenteerde pasteurisatiesysteem is uniek, waardoor het apparaat slechts één keer per zes weken gereinigd dient te worden. Wilt u dit niet zelf doen? Geen probleem. Daar kunnen de ervaren monteurs van Dupon u compleet in ontzorgen. In het overzicht hieronder vindt u alle voordelen op een rijtje, wel zo handig voor u! 

 Hoge capaciteit  350 porties van 100
 gram per uur
 Lage onderhoudskosten  uniek overdruksysteem
 Automatisch pasteurisatiesysteem  de beste hygiëne
 Eenvoudige bediening  multifunctionele
 schakelaar
 Mix-bijvul-indicator  Bijvullen wanneer
 noodzakelijk
 Weinig ruimte   < ½ m2 vloeroppervlak
 Technologische voorsprong  hermetisch gesloten
 voorraadtank
 Duurzaamheid  roestvrij staal en
 speciaal bewerkt
 Hoge betrouwbaarheid  constante hoge kwaliteit 


Gebeurt er onverhoopt toch iets met uw machine? Geen zorgen! Onze technische dienst zorgt dat uw machine weer snel functioneert. Lees hier wat de technische dienst van Dupon Nederland voor u kan betekenen.

Geïnteresseerd in onze softijsmachines? Download dan onze flyers met informatie:
Flyer softijsmachine Luna
Flyer softijsmachine Luna, inclusief zelfbedieningsfunctie. 

Wij vinden het belangrijk om ondernemers de mogelijkheid te geven om klanten eens echt te verrassen. Daarom bieden wij ondernemers de mogelijkheid tot koop en huur van een machine. Beide opties lichten wij hieronder toe met de daarbij behorende voordelen.

Softijsmachine kopen:

Een machine kopen is een uitstekende investering voor de toekomst. Door de hoge kwaliteit en lange levensduur van het apparaat loopt u als ondernemer weinig tot geen risico. De softijsmachine zal zichzelf snel terugverdienen door het gebruik van de beste grondstoffen en het aantrekkelijke promotiepakket (cool sensation). Daarnaast biedt Dupon Nederland BV financieringsmogelijkheden voor de aankoop van de machine. Wilt u liever een milkshake, slush of ijskoffiemachine kopen? Ook dat kan bij Dupon. 

Waarom een machine kopen?

Na aanschaf bent u direct eigenaar van een machine die bekend staat als de beste op de markt. Daarnaast betaalt u geen huurtermijnen, geniet u één jaar lang van volledige service en garantie en heeft u recht op zeven kosteloze desinfectiebeurten. Wilt u meer weten over de aankoop van de softijsmachine? Neem dan contact met ons op. 

Softijsmachine huren?

Een softijsmachine huren is de beste keuze wanneer u als ondernemer geen risico wilt lopen. Kiest u tevens voor het all-in service pakket van Dupon Nederland BV? Dan heeft u geen omkijken meer naar de machine. 1 keer per 6 weken komt onze monteur uw apparatuur reinigen, waardoor de hygiëne en kwaliteit gewaarborgd blijven. Het aantrekkelijke promotie pakket (cool sensation) maakt bovendien de verkoop makkelijker, zeker als u gebruik maakt van de beste grondstoffen van Dupon voor softijsjes!

 

Waarom een machine huren?

Het all-in service pakket biedt de nodige voordelen voor u als ondernemer en u kunt de machine na de huurperiode alsnog kopen. De reeds door u betaalde huur zal in mindering worden gebracht op de aankoopprijs van het apparaat. Bent u geïnteresseerd in de huur van een softijsmachine? Neem dan contact op met een adviseur in uw regio.


Waar zijn onze softijsmachines geplaatst? 

Uiteraard vindt u onze machines terug in horeca gelegenheden, maar ook steeds vaker op plaatsen waar veel mensen komen of moeten wachten. Hiermee kunt u tenslotte uw bezoekers verrassen met het lekkerste softijsje van Nederland. De volgende bedrijven maken reeds gebruik van onze apparatuur:
 

 
   
   
   
   
   

zoek
Neem contact met ons op:
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Dupon Nederland BV
Industrieweg 81
5591 JL Heeze

T: 040 2263888
F: 040 2263885

E:
I: www.dupon.nl

Technische Dienst:
040 2265075

Inkoop / Logistiek:
040 2263821