meisje_met_ijsje

Softijsmachine

Een softijsmachine voor horecagelegenheden die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen? Dan kiest u voor de Luna machine van Dupon Nederland BV. In de horeca maakt een softijsmachine lange dagen tijdens de zomermaanden. Een hoge capaciteit en betrouwbare apparatuur zijn voor u als ondernemer hoogstwaarschijnlijk prioriteit nummer 1. Met ruim 40 jaar ervaring in de verkoop, verhuur en onderhoud van deze machines zijn wij uw betrouwbare partner. We voorzien u van de lekkerste grondstoffen en onderhoud wordt gepleegd door onze eigen technische dienst. Geinteresseerd in onze machines? Neem dan direct contact met ons op! We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Softijsmachines voor horeca

Apparatuur in de horeca moet altijd werken. Waarom kiest u dan niet gewoon voor de Roll-Royce van de softijswereld? De Luna machine is voorzien van een uniek pasteurisatiesysteem. Reiniging is slechts 1 keer per 6 weken aan de orde, zonder ook maar in te leveren op kwaliteit. Bovendien hoeft u onderhoud niet zelf uit te voeren. Dat doen onze ervaren monteurs voor u. Hieronder zetten wij de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje:

 Hoge capaciteit  350 porties van 100
gram per uur
 Lage onderhoudskosten  uniek overdruksysteem
 Automatisch pasteurisatiesysteem  de beste hygiëne
 Eenvoudige bediening  multifunctionele
schakelaar
 Mix-bijvul-indicator  Bijvullen wanneer
noodzakelijk
 Weinig ruimte   < ½ m2 vloeroppervlak
 Technologische voorsprong  hermetisch gesloten
voorraadtank
 Duurzaamheid  roestvrij staal en
speciaal bewerkt
 Hoge betrouwbaarheid  constante hoge kwaliteit

 

Onstaat er toch onverhoopt een storing in de machine? Dan lost onze eigen technische dienst deze vakkundig op, zodat u snel weer verder kunt met de verkoop van de allerlekkerste softijsjes. Lees hier alles over de voordelen van onze eigen technische dienst.

Alle informatie over onze Luna machine vindt u op onze flyers:
Flyer softijsmachine Luna
Flyer softijsmachine Luna, inclusief zelfbedieningsfunctie.

Softijsmachine kopen Horeca:

Wij willen u als horecaondernemer keuzes bieden. Daarom heeft u bij ons de keuze om een apparaat te kopen of te huren. Beide opties hebben voordelen, maar uiteraard bepaalt u zelf welke keuze u maakt! Koopt u een machine? Dan loopt u weinig risico als ondernemer. De apparatuur is samengesteld met kwaliteitsonderdelen waardoor de lange levensduur gewaarborgd is. U zult uw investering dan ook snel terugverdienen. Zeker als u ook nog eens gebruik maakt van de lekkerste grondstoffen en het opvallende Cool Sensation promotiepakket. Heeft u op dit moment niet de mogelijkheden om direct een machine te kopen? Vraag dan naar de financieringsmogelijkheden die Dupon u te bieden heeft. Wilt u liever een milkshake, slush of ijskoffiemachine kopen? Ook dat kan bij Dupon.

Wie gebruiken onze machines?