Slush machine

Een slush machine die u geld oplevert in plaats van kost. Daarvoor kiest u als u gaat voor de professionele slush machines van Dupon Nederland BV! Het futuristische en morderne design trekt gegarandeerd de aandacht van uw klanten. Maar niet alleen het uiterlijk van de machine is aantrekkelijk. U serveert namelijk met onze machines absoluut de allerlekkerste slush ijsproducten in verrassende smaken! Wilt u zelf eens proeven? Komt dan eens gerust langs voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek.  

Door op de afbeelding te klikken komt u op de pagina met de betreffende machine.

   
   
   
   
   

Slush machine van Dupon Nederland

De machines van Dupon zijn in diverse varianten beschikbaar en hebben een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Door de eenvoudige bediening van de slush machine kan iedereen deze bedienen. Dus niet alleen geschikt voor horeca, maar ook voor locaties waar veel mensen passeren of komen. Bent u als ondernemer op zoek naar een manier om uw klanten eens lekker te verrassen? Verras ze dan eens met één van onze lekkere slush ijsproducten!

* Moderne en opvallende machines, daar kan niemand omheen! 
* Machines voor zowel kleine als grote verkooppunten 
* Zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding
* De machines zijn eenvoudig te bedienen, dus ook geschikt voor niet horeca gelegenheden
* Leverbaar in meerdere uitvoeringen

Over het onderhoud hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken. De technische dienst van Dupon Nederland BV staat voor u klaar om de bedrijfszekerheid van de apparatuur te garanderen.

Slush machine kopen:

Een machine kopen is een waardevolle investering die u snel terug zult verdienen. Dit heeft te maken met de lage investering en hoge kwaliteit van materialen in de machines. De machines zijn in verschillende varianten beschikbaar en worden geleverd met een aantrekkelijk promotiepakket. Daarnaast maakt u met de verrassende slushsiropen de lekkerste slushes. Wilt u liever een softijs, milkshake of ijskoffiemachine kopen? Ook dat kan bij Dupon. 

Waarom een machine kopen?

Als u kiest voor de koop van een machine, dan bent u direct eigenaar van de machine. Dit heeft als voordeel dat u niet te maken krijgt met maandelijks terugkerende kosten. Het kopen van een machine is interessant wanneer u het hele jaar door, of het gehele seizoen, slush wil gaan verkopen. Wilt u meer informatie ontvangen over onze apparatuur? Neem dan contact op met de adviseur in uw regio.

Slush machine huren:

Een machine huren kan uitkomst bieden wanneer u de machine een dag, of meerdere dagen wilt gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een evenement, braderie, of een extra koopzondag. Wanneer u een machine huurt kunt u gebruik maken van de beste slushsiropen die zorgen voor het allerlekkerste slush ijsproduct.

Waarom een machine huren?

De huur van een machine maakt het mogelijk om een slush machine in te zetten tijdens een kortdurend evenement. Interesse in het huren van slush apparatuur? Neem dan contact op met een adviseur in uw regio, of de verkoopafdeling van Dupon!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op!

Wie gebruiken onze machines?

Onze slush machines vindt u terug op diverse plaatsen in Nederland en daarbuiten. Denk hierbij aan grootwinkelbedrijven en horecagelegenheden die kiezen voor kwaliteit en innovatie! Wilt u zelf eens kennis maken met ons? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!  

 
   
   

zoek
Neem contact met ons op:
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Dupon Nederland BV
Industrieweg 81
5591 JL Heeze

T: 040 2263888
F: 040 2263885

E:
I: www.dupon.nl

Technische Dienst:
040 2265075

Inkoop / Logistiek:
040 2263821