Slush machine

Op zoek naar een slush machine die geschikt is voor professioneel gebruik? Kies dan voor slush machine van Dupon Nederland BV! Met het moderne en opvallende design trekt deze machine gegarandeerd de aandacht van klanten. Bovendien serveert u de allerlekkerste slush ijsproducten in de verrassende smaken! Wilt u het zelf eerste ervaren? Geen probleem. Kom dan gerust eens langs voor een vrijblijvende kennismaking en proef de smaaksensatie!

 

Door op de afbeelding te klikken komt u op de pagina met de betreffende machine.

   
   
   
   
   

Slush machine van Dupon Nederland

Het uitgebreide aanbod van machines bestaat uit verschillende modellen die gunstig geprijsd zijn ten opzichte van concurrende producten. De eenvoud van het bedieningspaneel zorgt ervoor dat iedereen de slush machine kan bedienen. Hierdoor kunnen onze machines niet alleen in horecagelegenheden geplaatst worden, maar op elke locatie waar veel mensen komen of passeren. Wilt u als ondernemer extra omzet genereren en uw klanten eens echt verrassen? Overweeg dan te kiezen voor onze lekker slush ijsproducten!

* Moderne en opvallende vormgeving, daar kan niemand omheen;
* Machines voor zowel kleine als grote verkooppunten;
* Zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding;
* De machines zijn eenvoudig te bedienen, dus ook geschikt voor niet horeca gelegenheden;
* Leverbaar in meerdere uitvoeringen!

Over het onderhoud van de apparatuur hoeft u zich bij Dupon geen zorgen te maken. Onze eigen technische dienst staat voor u klaar om de bedrijfszekerheid van de machine te garanderen. Wel zo'n fijne gedachte als u wilt profiteren van het mooie weer in de zomer. 

 

Slush machine kopen:

Een machine kopen is een waardevolle investering die u snel zult terugverdienen. Dit heeft te maken met de geringe investering en de lange levensduur van de apparatuur. De hoge kwaliteit van de gebruikte materialen in de machine bieden u deze garantie. In ons productaanbod vindt u altijd wel een geschikte machine die aansluit op uw wensen en eisen. In combinatie met het promotiepakket en de verrassende slush-siropen weet u zeker dat u uw omzet zult gaan verhogen! Bent u op zoek naar een softijs-, milkshake, of ijskoffiemachine? Ook deze apparatuur kunt u kopen bij Dupon. 

 

Waarom een machine kopen?

Kiest u voor het kopen van een machine? Dan bent u na het voldoen van de factuur direct eigenaar van de machine. Het grote voordeel hiervan is dat u niet te maken krijgt met maandlijks terugkerende kosten. In onze ogen is het kopen van een machine rendabel op het moment dat u het gehele seizoen slush wil gaan verkopen. Heeft u interesse in onze apparatuur? Neem dan contact op met de adviseur in uw regio! 

Slush machine huren:

Wilt u een machine één dag, of meerdere dagen gebruiken voor het aanbieden van slush-ijsproducten? Dan adviseren wij u om te kiezen voor het huren van een machine.Het grote voordeel van de huur is dat u naast de apparatuur ook gebruik kunt maken van de beste siropen die zorgen voor de lekkerste slushes! Staat er bij u binnenkort een evenement, braderie, of extra koopzondag op de planning? Overweeg dan eens om uw klanten op een positieve manier te verwachten. 

 

Waarom een machine huren?

De huur van een machine maakt het mogelijk om een slush machine in te zetten tijdens een kortdurend evenement. Interesse in het huren van slush apparatuur? Neem dan contact op met een adviseur in uw regio, of de verkoopafdeling van Dupon!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op!

 

Wie gebruiken onze machines?

Onze slush machines vindt u terug op diverse plaatsen in Nederland en daarbuiten. Denk hierbij aan grootwinkelbedrijven en horecagelegenheden die kiezen voor kwaliteit en innovatie! Wilt u zelf eens kennis maken met ons? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!  

 
   
   

 

zoek
Neem contact met ons op:
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Dupon wel en niet met mijn gegevens doet.

Verplicht veld

Dupon Nederland BV
Industrieweg 81
5591 JL Heeze

T: 040 2263888
F: 040 2263885

E:
I: www.dupon.nl

Technische Dienst:
040 2265075

Inkoop / Logistiek:
040 2263821