meisje_met_ijsje

ijskoffiemachine voor de horeca

Een ijskoffiemachine in de horeca is de beste keuze voor ondernemers als aanvulling op het assortiment. IJskoffie is een drankje dat enorm aan populariteit aan het winnen is. Onze ijskoffie machines gaan perfect mee met de trend dat koffie steeds specialer en zoeter moet zijn voor veel klanten. Jongere generaties lopen massaal warm voor deze speciale koude drank en dat maakt een ijskoffiemachine voor de horeca de perfecte aanvulling voor uw lokale trekpleister.

IJskoffie met softijs in sorbetbeker

Waarom zou je een ijskoffiemachine in de horeca gebruiken?

IJskoffie kent natuurlijk een piek qua verkoop in de warmere maanden, maar zelfs in de winter drinken mensen ijskoffie. Bied uw klanten daarom deze variatie op het menu met een ijskoffiemachine uit ons assortiment als ultieme publiekstrekker. Ontdek het gemak en de snelheid waarmee u uw klanten bedient en ze in een handomdraai van een overheerlijke ijskoffie voorziet.

Het ijskoffie segment groeit

Nederland is een vaste waarde in de top 10 van landen waar de meeste koffie gedronken wordt. Daarnaast is er ook al jaren een stijging merkbaar in de afzet van ijskoffie. Deze cijfers zijn bevestigd door onderzoeksbureau NielsenIQ. Met name tijdens de corona-jaren is de consumptie erg gegroeid. Mensen die thuis een ijskoffie bereiden, zullen hier in horeca gelegenheden uiteraard ook sneller voor kiezen. Een ijzersterke optie om de verkoop te stimuleren dus. 

Voor welke horecagelegenheden is een ijskoffiemachine geschikt?

Er zijn genoeg ondernemingen die profijt kunnen hebben van onze ijskoffiemachines. De HEMA maakt er bijvoorbeeld al jarenlang gebruik van. Natuurlijk kunt u de machines ook perfect gebruiken bij koffiehuizen, grootwinkelbedrijven en allerlei andere denkbare horecagelegenheden.

Omzet mislopen zonder ijskoffie machine

De omzet van ijskoffie in de horeca zit enorm in de lift. Michael Jordan zei ooit: “Je mist 100% van de schoten die je niet neemt”. Met ijskoffie is dat niet anders, je mist 100% van de ijskoffie omzet wanneer je geen ijskoffie machine hebt. Gun uzelf die extra omzet door te informeren naar onze opties.

ijskoffiemachine voor de horeca

De voordelen van een ijskoffiemachine

Zoals gezegd kunt u uw aanbod uitbreiden met de aanschaf van een van onze ijskoffiemachines. Daarnaast dragen de machines ook enorm bij aan de snelheid en efficiëntie aangezien de drankjes bereid worden door een machine waardoor het personeel net wat sneller zijn of haar handen vrij heeft om andere klanten te helpen. 

Onze Luna machines zijn verkrijgbaar als 1-taps, 2-taps of 3-taps. Dit biedt u de flexibiliteit om te kijken wat het beste bij uw onderneming past. 

Kwaliteit op nummer 1

Als u als ondernemer deze investering doet, dan moet het natuurlijk kwalitatief in orde zijn. Bij Dupon zetten we kwaliteit op nummer één en dat ziet u terug in de machines. De hoogwaardige SPM-machines staan bekend om hun kwaliteit. Ze hebben een snelle brouwtijd, consistente kwaliteit, eenvoudig onderhoud, zijn milieuvriendelijk en efficiënt. 

Grondstoffen voor het maken van een ijskoffie

Om het leven nog makkelijker te maken, bieden we ook alle grondstoffen aan om een heerlijk verfrissende ijskoffie te maken. U bestelt ze met het grootste gemak, online.